Magnesium Complex

 • Kan ik magnesium gebruiken tijdens zwangerschap en of borstvoedingsperiode?

  Ja zeker, je kunt onze magnesium veilig gebruiken tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. Daarnaast raden wij aan om deze periode altijd te kiezen voor een goede, hoog gedoseerde multivitamine zoals de Ultimate Multi Mama.
 • Waarom bevat jullie magnesium ook taurine, B6 en D3?

  Met extra toevoegingen van taurine, vitamine B6 en vitamine D3 hebben we onze magnesium verder verbeterd. Eén van de functies van Taurine is het handhaven van mineralenbalans van cellen. Het zorgt er o.a. voor dat magnesium in de cellen blijft. Vitamine B6 ondersteunt het immuunsysteem en het ene...
 • Waarom wordt magnesium ook wel dé anti-stress vitamine genoemd?

  Magnesium is essentieel voor je lichaam en krijgt wel als bijnaam anti-stressmineraal. Wanneer je er te weinig van binnenkrijgt zul je dit merken aan je humeur, energieniveau en slaapvermogen bijvoorbeeld. Ons magnesium supplement bevat goed opneembare en organische vormen van magnesium, magnesi...
 • Wat is de beste magnesium?

  De beste vormen van magnesium zijn magnesium bisglycinaat, magnesium citraat en magnesium malaat. Deze vormen worden het beste opgenomen door je lichaam. Magnesiumoxide en magnesiumsulfaat zijn vormen van Magnesium die je beter niet kunt nemen en wij dus ook niet adviseren.
 • Wat voor magnesium gebruiken jullie?

  Wij gebruiken een combinatie van magnesium bisglycinaat en citraat. Dit zijn één van de best opneembare biologische vormen van magnesium. Nog een voordeel is dat door veel mensen beter te verdragen is.