Krijg ik niet teveel vitamine D binnen?

Wanneer je meerdere supplementen van ons combineert dan kan het zijn dat je je afvraagt of je niet teveel vitamine D binnenkrijgt. En wat de aanbevolen dosering vitamine D(3) is.

Ons supplement D3 bevat natuurlijk Vitamine D(3) maar ook in andere OvaBalance supplementen zit vitamine D. Alle ingrediƫnten staan op het etiket, zodat je per supplement precies kunt zien wat erin zit.

De aangeraden (optimale) dosering is 2000 - 3000 Internationale eenheden (IE) vitamine D per dag.

Stel je neemt:
Vitamine D3 | 1000 IE
Six Sense | 1000 IE
Ultimate Multi Mama | 600 IE
Magnesium Complex | 500 IE

Dan komt dat uit op een dosering van 3100 IE per dag. Als je deze supplementen slikt, behalve bijvoorbeeld Six Sense dan kom je uit op 2100 IE per dag. Onze supplementen zijn zo op elkaar afgestemd dat ze elkaar aanvullen en een optimale dosering bieden met een veilige bovengrens.

Ook als je voor een van de voordeelbundels kiest krijg je nooit teveel binnen van een bepaalde stof, vitamine of mineraal omdat de bundels zo zijn samengesteld dat ze elkaar juist complementeren. Wanneer je je aan de aanbevolen dagelijkse dosering houdt. Op het etiket vind je de juiste dosering van het supplement. Combineer je twee of meer bundels, dan lees je hier de aanbevolen dosering.

Bij je bestelling zit ook een informatieboekje lees het goed door, mocht je deze kwijt zijn of liever digitaal lezen dan kan dat hier.

*Bovenstaande geldt uiteraard alleen voor de supplementen van OvaBalance, slik je daarnaast nog andere supplementen van andere producenten/merken lees dan altijd goed het etiket om zeker te weten dat je dosering klopt en je niet teveel binnenkrijgt.

Neem contact op

Niet gevonden waar je naar zoekt? Neem contact met ons op