Hoelang neem ik de supplementen in?

We adviseren altijd de supplementen minimaal 8 weken te proberen. Dit is de periode waarin je gemiddeld genomen resultaat kunt gaan zien. Het is daarbij belangrijk dat je de supplementen volgens de aanbevolen dosering inneemt (1 of 2 capsules per dag) en dat je het gebruiksadviesĀ volgt. Zo kun je het meeste effect van de supplementen verwachten.

Problemen rondom de huid, het haar en de cyclus duren vaak het langst. Er zijn vrouwen die snel verschil merken maar bij andere vrouwen duurt het langer. Let daarom op de eerste kleine veranderingen om te beoordelen of de supplementen bij jou een verschil (gaan) maken.

Je kunt de supplementen ook voor langere tijd veilig blijven slikken.

Maar je kunt, wanneer je klachten zijn verdwenen ook de dosering verlagen (van 2 naar 1 capsule per dag) en kijken of het effect hetzelfde blijft. Wanneer dit goed gaat kun je dan kijken wat er gebeurt als je stopt met de supplementen. Door middel van voeding-en leefstijl aanpassingen houd je dan ook na de supplementen je hormonen in balans.

Soms maken we (extra) stressvolle periodes mee waardoor hormonen uit balans kunnen raken, je kunt er dan voor kiezen de supplementen weer tijdelijk te gaan slikken. Maar er zijn ook vrouwen die de supplementen gedurende langere periodes nemen omdat zij daar het meeste baat bij hebben, er is dus geen kant-en-klaar antwoord op de vraag 'hoelang neem ik de supplementen in'. Dit is per vrouw en situatie verschillend, en is onder andere afhankelijk van de oorzaak van de klacht(en).

Daarnaast kunnen levensstijl aanpassingen ook een positieve invloed hebben, als je (bijvoorbeeld) naast de supplementen ook stopt met roken en/of bent gaan sporten, meer aan ontspanning doet dan zul je zien dat je eerder en/of sneller resultaat gaat zien van de supplementen.

Wil je meer weten of heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, via de mail of chat.

Neem contact op

Niet gevonden waar je naar zoekt? Neem contact met ons op